Vzorový byt zrekonštruovaného výmenníka na sídlisku Podborová vo Zvolene

Interiér

Projektom rekonštrukcie starého výmenníka na sídlisku Podborová vo Zvolene prinášame vizuál dvojpodlažného vzorového bytu a fasády vynoveného obytného domu.

Návrh sme tvorili používaním prevažne svetlých materiálov s prírodným vzhľadom.

Návrhom skromnej kúpeľne prinášame riešenie ako zachovať svetlosť priestoru, kde nie je k dispozícii okno.
Nielen dostatočné osvetlenie, ale aj svetlé a priehľadné materiály pomáhajú zaliať kúpeľňu svetlom.

Na druhom poschodí sa nachádza nočná časť – spálňa, detská izba a kúpeľňa. Prioritou pri týchto dvoch miestnostiach bolo zachovať výhľad z postele priamo do veľkých okien. V detskej izbe je nábytok navrhnutý tak, aby dokázal rásť spolu s deťmi, od školských po študentské časy.